Juustosarvet

Tämä on oma suosikkini juustosarviresepteistä ja tätä reseptiä ovat kehuneet myös monet muut, joille olen tätä reseptiä jakanut. Tämä resepti on alunperin peräisin T-kauppaketjun reseptivihkosesta ”Ystävysty juuston kanssa” vuodelta 1982.

Taikina:
3,5 dl vehnäjauhoja
2 dl juustoraastetta
2,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
50 g voita tai margariinia
2 dl (200g) kermaviiliä

Täyte:
1 muna
1 dl juustoraastetta

1) Sekoita kuivat aineet ja pehmeä voi keskenään, lisää joukkoon kermaviili.
2) Jaa taikina kahteen osaan. Kaaviloi taikina pyöryläksi, jaa se taikinapyörällä 6-8 osaan.
3) Sekoita muna ja juustoraaste keskenään.
4) Pane täytettä taikinakolmioille ja kierrä ne sarviksi.
5) Voitele sarvet munalla ja paista niitä 225-asteessa 15-20 minuuttia.